Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Extra informatie
Ok

Waarom een bouwafval container en geen aanhanger?

Met een verbouwing heb je 2 opties voor het afval, of je gaat elke keer heen en weer naar de stort met je aanhanger afgeladen met puin. Of je huurt een container die voor de deur komt te staan. Met een verbouwing voor een huis zal je dan steeds op en neer moeten rijden. Vaak doe je dit ook niet in je eentje maar ga je even met zijn tweeën. Wat hierdoor ontstaat is dat je per saldo 2 uur per keer kwijt bent met het afval verwerken.

Dit is natuurlijk niet efficiënt als je de klus binnen een weekend af wilt hebben. Daarom is een afvalcontainer huren een slim plan om sneller klaar te kunnen zijn. Je kan hem onder een raam laten zetten door onze chauffeurs wanneer je boven werkt. Zo kan je door het raam alles naar beneden gooien om traplopen te besparen. Afhankelijk van je mikkunsten hoef je ook minimaal te vegen naderhand! Wel zo makkelijk.

Met een 6 m3 bouwcontainer kan je veel afval kwijt voor een lage prijs. Bij MijnContainerPartner.nl hebben we de kosten zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. Alle prijzen zijn all-in en zonder verder gedoe. Voor een vaste prijs leveren wij de container en mag hij vervolgens acht weken blijven staan. Nadat je klaar bent met klussen kan je ons een ophaalverzoek sturen via het klantenpanel. Wij halen hem dan de volgende werkdag op.  Voor vier uur besteld is de volgende werkdag al in huis.  Ook het ophalen en verwerken van het afval zit bij in de prijs.

Let alleen goed op de lijst van materialen wat in de container mag. Wanneer er afval tussen zit wat er niet in thuishoort dan kunnen wij dit niet goed verwerken. Dit is natuurlijk erg belangrijk als je voor 90 % van het afval recyclet.

Dus de keuze is aan jou, wil je een aanhanger gebruiken en de stort om je afval te verwerken of wil je zonder meer gedoe al jouw afval verwerkt hebben?

Bestel nu jouw container via de website:

https://mijncontainerpartner.nl/productgroep/informatie/bouw-en-sloop-container/

 

CONTAINER HUREN

Mijn Container Partner is uw partner voor al uw afvalstromen, afvalcontainer / container verhuur in .

Wij leveren containers voor uw:

Alle prijzen van onze containers zijn inclusief:

  • Bezorgen van de container in
  • Afhalen van de container in
  • Afvoeren van het afval

Woont in de gemeente en u wilt een afvalcontainer huren? Dan bent u bij Mijn Container Partner.nl aan het juiste adres. Voor allerlei verschillende soorten afval waarvoor de kliko te klein is kunt u bij ons een container huren die aan uw behoefte voldoet.

In gelden wellicht regels op bepaalde plekken waarvoor een vergunning nodig is om de container te plaatsen. U bent hier zelf verantwoordelijk voor en wij adviseren u dan ook om vooraf informatie hierover in te winnen bij uw gemeente. U kunt daarvoor ook even de website van de gemeente raadplegen.

MCP biedt afvalcontainers voor bouwafval / Sloopafval, dakafval, groenafval / tuinafval , grofvuilafval, grondafval, houtafval en puinafval. Mocht u nou een container willen bestellen voor een bedrijf of particulier, MijnContainerPartner.nl probeert iedereen van dienst te zijn.

Zit u dus in de gemeente dan bieden wij u de scherpste prijs voor het huren van een bouw container, sloop container, dakafval container, groenafval container, tuinafval container, grondafva container, houtafval container of puinafval container.

De container kan de volgende werkdag bij u op lokatie in Assen geleverd worden mits bestelling en betaling voor 16:00 binnen zijn. Wordt de container na die tijd besteld dan kan niet gegarandeert worden dat deze de volgende werkdag geleverd wordt.

Voor meer informatie kunt u online contact opnemen met onze online chat of per e-mail: info@mijncontainpartner.nl