Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Extra informatie
Ok

Afvalrecycling

Heeft u een groot klus- of bouwproject in de planning staan dit jaar waarbij veel afval vrijkomt? Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe tuin aanleggen, het terras open halen of misschien zelfs uw huis verbouwen. Bij elk van deze bouwprojecten wordt veel afval gevormd. En de kans is groot dat u ook betrokken bent bij het milieu. U wilt immers toch ook dat uw kinderen de beste toekomst krijgen die mogelijk is. Daarom is het erg belangrijk dat afval niet zomaar weggegooid wordt. Het is namelijk een veel betere optie om afval te recyclen. En dat is precies wat wij doen met al het afval wat u in onze containers gooit.

Milieubewust klussen

Met al het afval wat vrijkomt tijdens het klussen, de zware apparaten die gebruikt worden en al het nieuwe materiaal wat wordt gebruikt tijdens de bouw, zijn de meeste klusprojecten niet erg milieuvriendelijk. Wilt u klussen, maar wel goed zijn voor het milieu, dan krijgt u hier wellicht te maken met een dilemma. Want het is namelijk niet gemakkelijk om al het klusafval netjes te scheiden om afvalrecycling mogelijk te maken. Tenminste, voor u zelf is dat lastig. Gelukkig kunnen wij u daarmee helpen. Als u een container huurt bij ons zorgen wij ervoor dat al het afval dat u erin achterlaat gerecycled wordt. Zo kunt u klussen, terwijl u toch goed bezig bent voor het milieu. Daarnaast zijn er nog 2 concrete voordelen die u krijgt wanneer u voor een afval container bij ons kiest…

Concrete voordelen door afvalrecycling

U bent wellicht op de hoogte dat als u afval naar de stort brengt dit niet gratis is, zeker wanneer u grote hoeveelheden (zoals bij bouwprojecten) afval komt brengen. Door te kiezen voor afvalrecycling wordt al uw afval niet naar de stort gebracht – u hoeft dus ook niet te betalen voor uw afval!

Daarnaast is er nog een voordeel. Alle opbrengsten die wij binnenkrijgen door de recycling van uw afval gaan direct door naar de klant. Om deze reden kunnen wij u onze afvalcontainers voor de beste prijzen leveren. Afvalrecycling is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Interesse om uw afval groen te recyclen?

Wanneer u interesse heeft om uw afval groen te recyclen, kunt u een afval container huren bij ons. U krijgt deze dan voor 8 weken voor uw deur – genoeg voor de meeste klusprojecten. Naast de goede prijzen is de huur ook inclusief ophalen en brengen van de container. Erg gemakkelijk dus. Voor een overzicht van alle soorten containers en de bijbehorende prijzen voor elke maat kunt u op de startpagina kijken. Mocht u een andere vraag hebben over onze containers of hoe wij omgaan met het afval, kunt u deze gerust aan ons stellen.

 

CONTAINER HUREN

Mijn Container Partner is uw partner voor al uw afvalstromen, afvalcontainer / container verhuur in .

Wij leveren containers voor uw:

Alle prijzen van onze containers zijn inclusief:

  • Bezorgen van de container in
  • Afhalen van de container in
  • Afvoeren van het afval

Woont in de gemeente en u wilt een afvalcontainer huren? Dan bent u bij Mijn Container Partner.nl aan het juiste adres. Voor allerlei verschillende soorten afval waarvoor de kliko te klein is kunt u bij ons een container huren die aan uw behoefte voldoet.

In gelden wellicht regels op bepaalde plekken waarvoor een vergunning nodig is om de container te plaatsen. U bent hier zelf verantwoordelijk voor en wij adviseren u dan ook om vooraf informatie hierover in te winnen bij uw gemeente. U kunt daarvoor ook even de website van de gemeente raadplegen.

MCP biedt afvalcontainers voor bouwafval / Sloopafval, dakafval, groenafval / tuinafval , grofvuilafval, grondafval, houtafval en puinafval. Mocht u nou een container willen bestellen voor een bedrijf of particulier, MijnContainerPartner.nl probeert iedereen van dienst te zijn.

Zit u dus in de gemeente dan bieden wij u de scherpste prijs voor het huren van een bouw container, sloop container, dakafval container, groenafval container, tuinafval container, grondafva container, houtafval container of puinafval container.

De container kan de volgende werkdag bij u op lokatie in Assen geleverd worden mits bestelling en betaling voor 16:00 binnen zijn. Wordt de container na die tijd besteld dan kan niet gegarandeert worden dat deze de volgende werkdag geleverd wordt.

Voor meer informatie kunt u online contact opnemen met onze online chat of per e-mail: info@mijncontainpartner.nl