Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Extra informatie
Ok

Container bij verhuizing

Wanneer je gaat verhuizen dan komt er altijd een hoop oud spul naar boven met het leegruimen van het oude huis. Vaak wil je dit niet allemaal meeverhuizen wanneer je of een groter of kleiner huis neemt. Er zijn een aantal opties hiervoor om dit weg te doen. Je kan een aanhanger of een boedelbak huren en op en neer rijden naar de stort. Maar je bent hier een hoop tijd mee kwijt en daarbij ook nog eens extra kosten. Als je gaat verhuizen dan kan het nogal chaotisch worden. Waarom zou je het jezelf dan niet makkelijk maken?  
Laat een container van MijnContainerPartner.nl bezorgen op je stoep om alles in weg te gooien. Voor 4 uur besteld op een doordeweekse dag is de volgende werkdag al geleverd! En wist je dat MijnContainerPartner.nl ook een dag service heeft?  Dat is in de ochtend geleverd en in de avond alweer opgehaald. Zo heb je niet een container die in de weg staat.
De keuze voor een container ligt eraan wat voor afval je het meest gaat weggooien. De keuze landt meestal op een Grofafval container. Hier mag vrijwel alles in wat je in je oude huis kunt tegenkomen.
Een selectie wat in een grofafval container mag weggegooid worden is:
•    Grofvuil / Huisraad
•    Puin, beton, stenen
•    Gips
•    Hout
•    Metalen
•    Papier/karton
•    Plastics / kunststoffen
Zoals je ziet mag hier ook huisraad in. Hier valt alles onder wat je in de keuken tegenkomt of in je huis. Niet meer lang sjouwen en in en uitpakken maar gewoon in de container dumpen van MijnContainerPartner.nl.  We recyclen 99% van wat in de container wordt weggegooid dus je hoeft je ook geen zorgen te maken over dat het allemaal voor niets wordt weggegooid.  
Mocht je een vraag hebben over de container dan kan je altijd even op de online komen van MijnContainerPartner.nl. De collega’s op de chat kunnen je dan snel verder helpen om je voor te lichten op formaat van de container en andere vragen.
Om direct een container te bestellen kan je kijken op de volgende link:
https://mijncontainerpartner.nl/productgroep/informatie/grofafval-container/


CONTAINER HUREN

Mijn Container Partner is uw partner voor al uw afvalstromen, afvalcontainer / container verhuur in .

Wij leveren containers voor uw:

Alle prijzen van onze containers zijn inclusief:

  • Bezorgen van de container in
  • Afhalen van de container in
  • Afvoeren van het afval

Woont in de gemeente en u wilt een afvalcontainer huren? Dan bent u bij Mijn Container Partner.nl aan het juiste adres. Voor allerlei verschillende soorten afval waarvoor de kliko te klein is kunt u bij ons een container huren die aan uw behoefte voldoet.

In gelden wellicht regels op bepaalde plekken waarvoor een vergunning nodig is om de container te plaatsen. U bent hier zelf verantwoordelijk voor en wij adviseren u dan ook om vooraf informatie hierover in te winnen bij uw gemeente. U kunt daarvoor ook even de website van de gemeente raadplegen.

MCP biedt afvalcontainers voor bouwafval / Sloopafval, dakafval, groenafval / tuinafval , grofvuilafval, grondafval, houtafval en puinafval. Mocht u nou een container willen bestellen voor een bedrijf of particulier, MijnContainerPartner.nl probeert iedereen van dienst te zijn.

Zit u dus in de gemeente dan bieden wij u de scherpste prijs voor het huren van een bouw container, sloop container, dakafval container, groenafval container, tuinafval container, grondafva container, houtafval container of puinafval container.

De container kan de volgende werkdag bij u op lokatie in Assen geleverd worden mits bestelling en betaling voor 16:00 binnen zijn. Wordt de container na die tijd besteld dan kan niet gegarandeert worden dat deze de volgende werkdag geleverd wordt.

Voor meer informatie kunt u online contact opnemen met onze online chat of per e-mail: info@mijncontainpartner.nl