Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Extra informatie
Ok

Bouw en sloop container


Met een bouw en sloop container kunt u alle projecten aan in en random het huis. Of het nu voor het verbouwen van uw huis of het slopen van een tuinhuis is. Het kan met een bouw en sloop container.
In deze container kunt u vrijwel alle materialen kwijt die u tegenkomt tijdens een verbouwing. Wanneer u echter veel huisraad kwijt moet dan kunt u beter voor een grofafval container bestellen.
De exacte materialen die in deze container mogen zijn als volgt:
- Alle houtsoorten
- EPS (Piepschuim)
- Folie
- Verpakkingsmaterialen
- Gasbeton
- glas
- metalen
- Schoon puin

Om direct dit te bestellen en een container huren naar uw gewenste voormaat,  kunt u op de volgende link klikken:
https://mijncontainerpartner.nl/productgroep/informatie/bouw-en-sloop-container/
 

BOUW EN SLOOP CONTAINER HUREN

Van al het afval in de Benelux maakt bouwafval ongeveer 25% uit van het totaal. Om daar op in te spelen levert Mijn Container Partner.nl bouw en sloopafval containers in heel Nederland op uw lokatie in .

Op een verantwoorde wijze zorgen wij dat het bouwafval wordt verwerkt. Bouwafval of sloopafval bestaat, zoals de naam al zegt voornamelijk uit materiaal wat afkomstig uit bijvoorbeeld verbouwing of sloopwerk van een huis.

In de container kunnen bijvoorbeeld verschillende soorten hout, piepschuim, folie of verpakkingsmaterialen, gasbeton, glas, metalen en schoon puin. Onze containers kunt u geleverd krijgen in verschillende formaten.

Mocht een volume niet op de site staan informeert u dan bij de verkoopafdeling. Overdag is vaak onze online chat aanwezig. Voor direct online huren en de goedkoopste afvalcontainer in bent u bij Mijn Container Partner.nl aan het juiste adres!

Voor meer informatie kunt u online contact opnemen met onze online chat of per e-mail: sales@mijncontainpartner.nl