Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Extra informatie
Ok

Bij MijnContainerPartner.nl hebben wij een container te huur voor elke klus in Nederland. Of het nu een verbouwing is of even een paar kuub tuinafval dat u kwijt wilt.
Met ons breed aanbod aan containers heeft u de keuze tussen vrijwel alle afvalsoorten en de afmetingen van de container. Ook zijn er containers te leveren voor de grote klussen van uw bedrijf, bijvoorbeeld een 40m3 Bouw en sloop container en gesloten containers van 9m3.
Wanneer u de container een wat langere periode nodig heeft dan zit u bij MijnContainerPartner.nl goed, omdat u hem maarliefst 8 weken kunt laten staan zonder extra kosten.

Al onze prijzen zijn ALL IN. Wat inhoudt dat levering, ophalen en afval verwerking bij de kosten zijn inbegrepen. Zo maken wij de totaal kosten voor u duidelijk op de eerste pagina.
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en acties?
Like dan de facebook pagina van MijnPartnerGroep.nl
https://www.facebook.com/MijnPartnerGroep/

Om direct een bestelling te plaatsen maakt u een keuze op de volgende pagina:
https://mijncontainerpartner.nl/productgroep/informatie/bouw-en-sloop-container/

 

CONTAINER HUREN

Mijn Container Partner is uw partner voor al uw afvalstromen, afvalcontainer / container verhuur in .

Wij leveren containers voor uw:

Alle prijzen van onze containers zijn inclusief:

  • Bezorgen van de container in
  • Afhalen van de container in
  • Afvoeren van het afval

Woont in de gemeente en u wilt een afvalcontainer huren? Dan bent u bij Mijn Container Partner.nl aan het juiste adres. Voor allerlei verschillende soorten afval waarvoor de kliko te klein is kunt u bij ons een container huren die aan uw behoefte voldoet.

In gelden wellicht regels op bepaalde plekken waarvoor een vergunning nodig is om de container te plaatsen. U bent hier zelf verantwoordelijk voor en wij adviseren u dan ook om vooraf informatie hierover in te winnen bij uw gemeente. U kunt daarvoor ook even de website van de gemeente raadplegen.

MCP biedt afvalcontainers voor bouwafval / Sloopafval, dakafval, groenafval / tuinafval , grofvuilafval, grondafval, houtafval en puinafval. Mocht u nou een container willen bestellen voor een bedrijf of particulier, MijnContainerPartner.nl probeert iedereen van dienst te zijn.

Zit u dus in de gemeente dan bieden wij u de scherpste prijs voor het huren van een bouw container, sloop container, dakafval container, groenafval container, tuinafval container, grondafva container, houtafval container of puinafval container.

De container kan de volgende werkdag bij u op lokatie in Assen geleverd worden mits bestelling en betaling voor 16:00 binnen zijn. Wordt de container na die tijd besteld dan kan niet gegarandeert worden dat deze de volgende werkdag geleverd wordt.

Voor meer informatie kunt u online contact opnemen met onze online chat of per e-mail: info@mijncontainpartner.nl