Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Extra informatie
Ok

Netjes voor de feestdagen !

Wilt u nog voor de feestdagen dat ene vervallen schuurtje slopen of eindelijk die stapel stenen onder de veranda weghalen van uw oude terras?
Dat staat natuurlijk wel zo mooi voor de schoonfamilie, huur daarom nu nog een afval container bij MijnContainerPartner.nl! Als u de container voor 4 uur besteld op een werkdag dan staat de container nog de volgende werkdag voor de deur. De container mag 8 weken blijven staan dus u heeft nog voldoende tijd om de klus te klaren voordat de familie op de stoep staat. Zo kunt u voor de kerst de huur container ook weer laten ophalen. Wanneer u de container vol heeft zitten tot maar liefst 15 cm boven de rand dan kunt u een ophaal opdracht aan ons doorgeven in het klantenpanel. U geeft hier simpelweg een datum en tijd door en drukt op de knop. De leverancier wordt direct ingeschakeld om uw container zo spoedig mogelijk te laten ophalen in heel Nederland.

De container wordt geleverd door heel Nederland en kan gehuurd worden zonder verborgen kosten. Wat u ziet op de site zijn de ALL IN prijzen, verzend kosten en verwerkingskosten zitten er dus allemaal bij in.
 

CONTAINER HUREN

Mijn Container Partner is uw partner voor al uw afvalstromen, afvalcontainer / container verhuur in .

Wij leveren containers voor uw:

Alle prijzen van onze containers zijn inclusief:

  • Bezorgen van de container in
  • Afhalen van de container in
  • Afvoeren van het afval

Woont in de gemeente en u wilt een afvalcontainer huren? Dan bent u bij Mijn Container Partner.nl aan het juiste adres. Voor allerlei verschillende soorten afval waarvoor de kliko te klein is kunt u bij ons een container huren die aan uw behoefte voldoet.

In gelden wellicht regels op bepaalde plekken waarvoor een vergunning nodig is om de container te plaatsen. U bent hier zelf verantwoordelijk voor en wij adviseren u dan ook om vooraf informatie hierover in te winnen bij uw gemeente. U kunt daarvoor ook even de website van de gemeente raadplegen.

MCP biedt afvalcontainers voor bouwafval / Sloopafval, dakafval, groenafval / tuinafval , grofvuilafval, grondafval, houtafval en puinafval. Mocht u nou een container willen bestellen voor een bedrijf of particulier, MijnContainerPartner.nl probeert iedereen van dienst te zijn.

Zit u dus in de gemeente dan bieden wij u de scherpste prijs voor het huren van een bouw container, sloop container, dakafval container, groenafval container, tuinafval container, grondafva container, houtafval container of puinafval container.

De container kan de volgende werkdag bij u op lokatie in Assen geleverd worden mits bestelling en betaling voor 16:00 binnen zijn. Wordt de container na die tijd besteld dan kan niet gegarandeert worden dat deze de volgende werkdag geleverd wordt.

Voor meer informatie kunt u online contact opnemen met onze online chat of per e-mail: info@mijncontainpartner.nl