Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Extra informatie
Ok

Badkamer / huis verbouwen container nodig

Gaat u uw badkamer of huis verbouwen dit jaar? Dan heeft u vast al veel plannen gemaakt hiervoor. U weet dan waarschijnlijk al hoe alle nieuwe kamers (of kamer) eruit komen te zien, u heeft de benodigde materialen alvast besteld en een tijdsplanning gemaakt voor het project. Maar heeft u al een afvalcontainer gehuurd? Een afvalcontainer wordt helaas nog vaak door mensen over het hoofd gezien die gaan verbouwen – en moet dan nog op het laatste moment geregeld worden. Maar u kunt dit voor zijn door al ruim op tijd een sloop of afvalcontainer te bestellen voor uw verbouwing. Benieuwd naar welke containers (in welke maten) wij u te bieden hebben? En welke prijzen u betaalt voor de huur hiervan? Lees dan verder.

Welke container heeft u waar voor nodig?

Als u gaat verbouwen is het belangrijk dat u een stevige container hebt. Bij een verbouwing zal er veel afval vrij komen. Het is daarom ook belangrijk dat u een grote container heeft waar al uw eventuele afval en puin in past. Bij MijnContainerPartner.nl hebben we verschillende soorten containers die u kunt huren (denk hierbij aan containers voor puin, grof afval, hout en meer). Wetgeving is vrij streng voor containers en dit betekent dat elk soort afval hier een speciale eigen container voor nodig heeft.

Als u gaat verbouwen heeft u een bouw en sloop container nodig. Hierin is het toegestaan om de volgende soorten afval in op te slaan:

 • Alle houtsoorten
 • EPS (piepschuim)
 • Folie
 • Verpakkingsmaterialen
 • Gasbeton
 • Glas
 • Metalen
 • Schoon Puin

Tijdens de verbouwing komen namelijk allerlei soorten puin en afval vrij – u heeft dus een container nodig waarin alle soorten afval toegestaan zijn. Alleen huisraad en inboedel mag u hier niet in weggooien.

Prijzen per container

U kunt onze bouw en sloopcontainers al huren vanaf € 172 ex btw. Dat is voor een container van 3 M3 en u mag deze 8 weken laten staan. Belangrijk is om te weten dat dit de totaalprijs is – er komen dus geen extra kosten te pas voor het brengen of ophalen. Hier een kort overzicht van de verschillende maten waarin u onze containers kunt huren:

 • 3 M3 voor € 172
 • 6 M3 voor € 244
 • 9 M3 voor € 319 (dit is een gesloten container – de andere zijn open)
 • 10 M3 voor € 319
 • 20 M3 voor € 750
 • 40 M3 voor € 2000

Zoals u ziet, kunt u dus bouw en sloop containers in elke maat bij ons vinden. Daarnaast wordt al het afval dat u weggooit in de container gerecycled. Mocht u meer vragen of opmerkingen hebben over het huren van een van onze afval containers voor uw verbouwing, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

CONTAINER HUREN

Mijn Container Partner is uw partner voor al uw afvalstromen, afvalcontainer / container verhuur in .

Wij leveren containers voor uw:

Alle prijzen van onze containers zijn inclusief:

 • Bezorgen van de container in
 • Afhalen van de container in
 • Afvoeren van het afval

Woont in de gemeente en u wilt een afvalcontainer huren? Dan bent u bij Mijn Container Partner.nl aan het juiste adres. Voor allerlei verschillende soorten afval waarvoor de kliko te klein is kunt u bij ons een container huren die aan uw behoefte voldoet.

In gelden wellicht regels op bepaalde plekken waarvoor een vergunning nodig is om de container te plaatsen. U bent hier zelf verantwoordelijk voor en wij adviseren u dan ook om vooraf informatie hierover in te winnen bij uw gemeente. U kunt daarvoor ook even de website van de gemeente raadplegen.

MCP biedt afvalcontainers voor bouwafval / Sloopafval, dakafval, groenafval / tuinafval , grofvuilafval, grondafval, houtafval en puinafval. Mocht u nou een container willen bestellen voor een bedrijf of particulier, MijnContainerPartner.nl probeert iedereen van dienst te zijn.

Zit u dus in de gemeente dan bieden wij u de scherpste prijs voor het huren van een bouw container, sloop container, dakafval container, groenafval container, tuinafval container, grondafva container, houtafval container of puinafval container.

De container kan de volgende werkdag bij u op lokatie in Assen geleverd worden mits bestelling en betaling voor 16:00 binnen zijn. Wordt de container na die tijd besteld dan kan niet gegarandeert worden dat deze de volgende werkdag geleverd wordt.

Voor meer informatie kunt u online contact opnemen met onze online chat of per e-mail: info@mijncontainpartner.nl